:
«Північний потік-2» та Україна в НАТО — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

«Північний потік-2» та Україна в НАТО — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

14 червня 2021

У понеділок, 14 червня, о 21:35 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» традиційно обговорять актуальні для країни та суспільства теми: протидія «Північному потокові-2» та вступ України до НАТО.

Читайте також: Закон‌ ‌проти‌ ‌олігархів‌ ‌та‌ ‌запуск‌ ‌ринку‌ ‌землі‌ ‌—‌ ‌«Зворотний‌ ‌відлік»‌ ‌на‌ ‌UA:‌ ‌ПЕРШИЙ‌

У першому блоці програми ведучі Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Скубенко разом із запрошеними гостями обговорять енергетичну складову гібридної війни Росії проти України. Чи зможе РФ завершити будівництво «Північного потоку-2»? Що буде із транзитом блакитного палива через Україну? Чи відмовиться Путін від транспортування газу через Україну та наскільки це збільшить ймовірність повномасштабної континентальної війни, захоплення значних територій України та знищення критичної інфраструктури?

У другому блоці токшоу відбудеться дискусія про нинішній стан відносин України з НАТО. У студії спробують з’ясувати, коли Україна отримає План дій щодо членства в Північноатлантичному альянсі, і яким може бути цей план. Обговорять також, у чи допоможе членство України в НАТО приборкати країну-агресора?

На розмову до студії прийдуть народні депутати фракції «Слуга народу» Єлизавета Ясько та Микита Потураєв, народний депутат фракції «Голос» Сергій Рахманін та народна депутатка фракції «Європейська солідарність» Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Крім того, в дискусії візьмуть участь дипломатка, юристка, радниця міністра енергетики та вугільної промисловості України Олена Зеркаль і Надзвичайний і Повноважний Посол України в США (2015–2019), голова Правління Українського кризового медіацентру Валерій Чалий.

Скайпом до обговорення приєднаються журналіст Української служби «Голосу Америки» Остап Яриш та журналіст і телеведучий Віталій Портников.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо. Для глядачів з вадами слуху працюватиме сурдопереклад.

Читайте також: