:
День Конституції України  — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

День Конституції України — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

28 червня 2021

У понеділок, 28 червня, в День Конституції України о 21:35 в ефірі суспільно–політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять підсумки політичного сезону та чи дотримується влада Основного закону.

Читайте також: Обрано двох членів Редакційної ради Суспільного мовника

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Скубенко разом із запрошеними гостями підіб’ють підсумки парламентського сезону. Чим запам’яталися діяльність та вчинки українських політиків? Чого було більше – змін, продиктованих політичною доцільністю, чи справжніх реформ? А також чи дотримується влада Конституції та чи відповідають її ініціативи букві Основного закону?

В обговоренні візьмуть участь заступники голови парламентської фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук та Олександр Корнієнко, народна депутатка від фракції «Слуга народу» Олена Мошенець, народний депутат від фракції «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, народна депутатка України від фракції «Голос» Олександра Устінова і народний депутат групи «За Майбутнє» Дмитро Лубінець.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» у понеділок, 28 червня, о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме сурдоперекладач.

Читайте також: