:
UA: ПЕРШИЙ покаже проводи Олімпійської збірної України

UA: ПЕРШИЙ покаже проводи Олімпійської збірної України

08 липня 2021

У неділю, 11 липня, з 17:00 суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже телемарафон «Дорога до Токіо. Проводи Олімпійської збірної України на XXXII Олімпійські ігри в Токіо-2020», які стартують 23 липня. Телеканал UA: ПЕРШИЙ підготував масштабне шоу за участі зірок українського спорту, шоу-бізнесу та учасників цьогорічної олімпійської команди.

Читайте також: Філії Суспільного покажуть четвертий етап змагань із мотокросу

Упродовж 4-годинного телемарафону гостями стануть легендарні українські спортсмени: президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, абсолютна олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва. Очікується, що гостями студії онлайн та офлайн стануть представники української команди у Токіо-2020: фехтувальниця Ольга Харлан, каратисти Стас Горуна та Анжеліка Терлюга, борець Жан Беленюк, легкоатлетка Ярослава Магучіх, команда з веслування на байдарках та каное на чолі з головним тренером, дворазовим олімпійським чемпіоном Юрієм Чебаном.

За участі зірок спорту та культури відбудеться презентація офіційної олімпійської форми збірної України.

На різних локаціях працюватимуть ведучі Дар’я Кузнецова та Дмитро Лазуткін, Денис Зерченко, Юлія Пазенко та олімпійський експерт, бронзова призерка Олімпіади-2016 з художньої гімнастики Анна Різатдінова.

Під час ефіру на глядачів чекає багато сюрпризів. Зокрема вони стануть свідками фехтувального поєдинку між двома олімпійськими чемпіонами.

Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко разом з японським кухарем проведе майстер-клас із приготування страв української та японської кухні для стрибунки у воду Софії Лискун та каратистки Аніти Серьогіної.

У межах марафону на глядачів чекає багато прямих включень з різних міст України. На головних площах кожного міста працюватимуть журналісти Суспільного мовника, які покажуть, як підтримують олімпійців уболівальники.

На фейсбук-сторінці Суспільне | Спорт під дописом з анонсом ефіру ви можете ставити свої запитання гостям ефіру. Найцікавіші з них озвучить у студії журналіст Євген Каранов.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ транслюватиме літні Олімпійські ігри у Токіо-2020 з 23 липня по 8 серпня.

Читайте також: