:
Останні приготування до Олімпійських ігор — «Дорога до Токіо» на  UA: ПЕРШИЙ

Останні приготування до Олімпійських ігор — «Дорога до Токіо» на UA: ПЕРШИЙ

15 липня 2021

У неділю, 18 липня, о 21:30 суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже завершальний випуск передолімпійського проєкту «Дорога до Токіо», в якому говоритимуть про фінальні приготування до Олімпійських ігор.

Читайте також: Олімпійські ігри у Токіо-2020: розклад трансляцій на UA: ПЕРШИЙ

Гостем ефіру стане олімпійський чемпіон з плавання Сергій Фесенко, який також коментуватиме олімпійські змагання з плавання на UA: ПЕРШИЙ.

До розмови з ведучими Дмитром Лазуткіним та Денисом Зерченком долучиться продюсерка творчого об’єднання спортивних програм UA: ПЕРШИЙ Лариса Рябова. У студії говоритимуть про підготовку до висвітлення Олімпійських ігор, а також відкриють завісу, що підготував UA: ПЕРШИЙ для вболівальників.

Передолімпійський проєкт «Дорога до Токіо» присвячений висвітленню залаштунків головної спортивної події року — літніх Олімпійських ігор у Токіо-2020. Упродовж 10 випусків глядачі дізнавалися про головні інтриги майбутніх ігор, нові види спорту, підготовку спортсменів та спортивної редакції телеканалу UA: ПЕРШИЙ до Олімпіади.

Нагадаємо, Олімпійські ігри у Токіо-2020 стартують 23 липня. Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ — офіційний транслятор події в Україні.

Читайте також: