:
Команда Суспільного мовника розпочала роботу у Токіо

Команда Суспільного мовника розпочала роботу у Токіо

19 липня 2021

5 знімальних груп дирекції телебачення, групи діджатал і радіо Суспільного мовника вже прибули до Токіо, щоб висвітлювати для українських вболівальників XXXII Літні Олімпійські ігри, які стартують 23 липня. У зв’язку з карантинними обмеженнями, перші два тижні журналісти працюватимуть виключно на олімпійських об’єктах. Після цього їм дозволять пересуватися містом та спілкуватися з місцевим населенням.

Читайте також: Олімпійські ігри у Токіо-2020: розклад трансляцій на UA: ПЕРШИЙ

До складу команди Суспільного мовника увійшли 16 людей — журналісти, оператори, режисери монтажу.

«Український медіадесант нарешті висадився на японській землі. Втомлені дорогою та складними в’їзними процедурами, пов’язаними з карантинними заходами, вся наша команда на позитиві та готова до початку роботи. На глядачів, слухачів, читачів усіх платформ Суспільного мовника чекає багато ексклюзивного матеріалу безпосередньо з олімпійських арен, інтерв’ю з героями олімпійських змагань, прямі включення до трансляцій та студії "Олімпійські ігри", а також щоденний дайджест "Доба Олімпійських ігор", який виготовлятиметься безпосередньо в Токіо», — розповіла керівниця групи в Токіо, головна редакторка спортивних програм UA: ПЕРШИЙ Олена Кузнецова.

Продюсерка творчого об’єднання спортивних програм UA: ПЕРШИЙ Лариса Рябова зазначає, що упродовж двох тижнів Ігор на глядачів чекає багато ексклюзивних матеріалів:

«Зі спортивної редакції у Токіо працюють 5 груп. Попри всі карантинні обмеження, впевнена, вони зможуть відзняти багато ексклюзивного контенту. Ми чекаємо багато включень з нашими спортсменами, цікаві репортажі та красиві зйомки. Не забуваймо і про щоденники Олімпіади, які зніматимуть наші журналісти саме в Токіо. У Києві ми виготовлятимемо дві прямоефірні студійні програми, учасниками яких будуть легенди українського спорту й селебріті. Все це дозволить уболівальникам відстежувати кожен крок наших олімпійців та не пропустити жодного моменту змагань, а вся країна порине в атмосферу великого спортивного свята», — розповідає Лариса Рябова.

Дивіться Олімпійські ігри у Токіо-2020 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та діджитал-платформі Суспільне Спорт з 23 липня по 8 серпня. З детальним розкладом трансляцій ви можете ознайомитись за посиланням.

Читайте також: