:
Бронзова призерка Олімпіади Білодід — у програмі «Студія Олімпійські ігри»

Бронзова призерка Олімпіади Білодід — у програмі «Студія Олімпійські ігри»

26 липня 2021

Бронзова призерка Олімпійських ігор у Токіо-2020, дзюдоїстка Дар’я Білодід повертається в Україну і 27 липня о 10:30 у програмі «Студія Олімпійські ігри» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ дасть перший ексклюзивний коментар після прильоту.

Читайте також: UA: ПЕРШИЙ запланував трансляцію матчу Світоліної на Олімпійському турнірі

Журналісти Суспільного мовника зустрінуть Дар’ю та її команду в аеропорту Борисполя. Під час прямого включення зі студією Дар’я поділиться враженнями від Олімпійських ігор у Токіо з усіма вболівальниками.

Дзюдоїстка Дар’я Білодід виступала у ваговій категорії до 48 кг. У чвертьфіналі Дар’я здолала португальську спортсменку Катаріну Косту, але у півфіналі поступилася японці Фуну Тонакі. Проте у сутичці за 3-є місце українка змогла дотиснути свою суперницю з Ізраїлю Ширу Рішоні й стати бронзовою призеркою Ігор. Для України медаль Білодід стала першою на Олімпійських іграх у Токіо-2020.

Також у програмі «Студія Олімпійські ігри» ведучі Денис Зерченко та Яна Павлова розкажуть про останні результати українців з усіх арен Токіо.

Дивіться програму «Студія Олімпійські ігри» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ о 10:30 з ведучими Денисом Зерченком та Яною Павловою, а також о 16:30 з Дмитром Лазуткіним та Анною Різатдіновою.

Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ, Радіо Промінь та діджитал-платформа Суспільне Спорт — офіційні транслятори ХХХІІ літніх Олімпійських ігор у Токіо.

Дивіться, слухайте, читайте про перебіг наймасштабнішої спортивної події у світі щодня з 23 липня по 8 серпня. Детально ознайомитися з розкладом трансляцій на ресурсах Суспільного — найбільшого незалежного медіа в Україні — можна за посиланням.

Фото — НОК України

Читайте також: