:
Ексклюзивне інтерв’ю Дар’ї Білодід у програмі «Студія Олімпійські ігри» на UA: ПЕРШИЙ

Ексклюзивне інтерв’ю Дар’ї Білодід у програмі «Студія Олімпійські ігри» на UA: ПЕРШИЙ

27 липня 2021

Сьогодні, 27 липня, о 16:30 бронзова призерка Олімпійських ігор у Токіо-2020, дзюдоїстка Дар’я Білодід завітає до програми «Студія Олімпійські ігри» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: Олімпіада набирає обертів — розклад трансляцій 27-28 липня на UA: ПЕРШИЙ

Ексклюзивно в ефірі телеканалу UA: ПЕРШИЙ Олімпійська призерка Дар’я Білодід дасть перше інтерв’ю після повернення з Токіо. Бронзова медаль Білодід стала історичною для України, адже це перша олімпійська нагорода у жіночому дзюдо за часів Незалежності. Також Дар’я Білодід стала першою українською призеркою на цьогорічних Олімпійських іграх.

Гостями програми «Студія Олімпійські ігри» також стануть:

  • Юрій Зевін — тренер збірної України з плавання, який щойно повернувся з Олімпійських ігор;
  • Євген Іванов — тренер з каное-слалому, екстремального веслування;
  • Вадим Коробенко — коментатор тріатлону.

Постійні ведучі Дмитро Лазуткін та Анна Різатдінова дізнаються думку гостей щодо виступів українських спортсменів на Іграх. Ще у програмі — ексклюзивні сюжети з Токіо від журналістів Суспільного мовника — Дар’ї Кузнецової, Юлії Пазенко, Євгена Перестенка, Євгена Каранова.

Дивіться програму «Студія Олімпійські ігри» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ о 10:30 з ведучими Денисом Зерченком та Яною Павловою, а також о 16:30 з Дмитром Лазуткіним та Анною Різатдіновою.

Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ, Радіо Промінь та діджитал-платформа Суспільне Спорт — офіційні транслятори ХХХІІ літніх Олімпійських ігор у Токіо.

Дивіться, слухайте, читайте про перебіг наймасштабнішої спортивної події у світі щодня з 23 липня по 8 серпня. Детально ознайомитися з розкладом трансляцій на ресурсах Суспільного — найбільшого незалежного медіа в Україні — можна за посиланням.

Читайте також: