:
Тенісний матч Світоліна – Джорджі покаже UA: ПЕРШИЙ

Тенісний матч Світоліна – Джорджі покаже UA: ПЕРШИЙ

27 липня 2021

У середу, 28 липня, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ транслюватиме чвертьфінальний матч із тенісу в жіночому одиночному розряді на Олімпійських іграх у Токіо-2020 між українкою Еліною Світоліною та італійкою Камілою Джорджі. Орієнтовно матч розпочнеться о 5:00 ранку за київським часом.

Читайте також: Олімпіада набирає обертів — розклад трансляцій 27-28 липня на UA: ПЕРШИЙ

В 1/8 фіналу шоста ракетка світу Еліна Світоліна у запеклому поєдинку переграла гречанку Марію Саккарі — 5:7, 6:3, 6:4. Українка вже повторила свій особистий олімпійський рекорд — на Олімпіаді у Ріо-2016 Світоліна також дісталася чвертьфіналу.

Суперниця Світоліної Каміла Джорджі посідає у світовому рейтингу 61 місце. У попередньому матчі італійка сенсаційно здолала сьому ракетку світу Кароліну Пліскову з Чехії.

Також суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже чвертьфінал у жіночому парному розряді, де виступатимуть сестри Людмила та Надія Кіченок. Матч розпочнеться о 5:00 і переглянути його можна на діджитал-платформі Суспільне Спорт, а також у записі ввечері на телеканалі UA: ПЕРШИЙ. Українки зіграють проти тенісисток з російського олімпійського комітету Вероніки Кудерметової та Єлєни Весніної.

Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ, Радіо Промінь та діджитал-платформа Суспільне Спорт — офіційні транслятори ХХХІІ літніх Олімпійських ігор у Токіо.

Дивіться, слухайте, читайте про перебіг наймасштабнішої спортивної події у світі щодня з 23 липня по 8 серпня. Детально ознайомитися з розкладом трансляцій на ресурсах Суспільного — найбільшого незалежного медіа в Україні — можна за посиланням.

Фото — ITF

Читайте також: