:
Гімнаст Олег Верняєв у програмі «Студія Олімпійські ігри» на UA: ПЕРШИЙ

Гімнаст Олег Верняєв у програмі «Студія Олімпійські ігри» на UA: ПЕРШИЙ

28 липня 2021

Сьогодні, 28 липня, о 16:30 у програмі «Студія Олімпійські ігри» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ підіб’ють підсумки п’ятого змагального дня на літніх Олімпійських іграх у Токіо-2020.

Читайте також: Vilat, Світлана Мазій, Сергій Фесенко — хто коментуватиме Олімпійські ігри на UA: ПЕРШИЙ

Про виступи українських гімнастів ведучі Дмитро Лазуткін та Анна Різатдінова говоритимуть з Олімпійським чемпіоном зі спортивної гімнастики Олегом Верняєвим.

Також до студії запросили:

  • Наталію Медвєдєву — тренерку з тенісу, екстенісистку збірної України;
  • Ірину Дерюгіну — президентка федерації гімнастики України;
  • Дмитра Липовцева — призера чемпіонату Європи з баскетболу 3х3.

Також на глядачів чекають сюжети з Токіо від Олімпійських кореспондентів Суспільного мовника — Дар’ї Кузнецової, Юлії Пазенко, Євгена Перестенка, Євгена Каранова та Вадима Хащука.

Дивіться програму «Студія Олімпійські ігри» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ о 10:30 з ведучими Денисом Зерченком та Яною Павловою, а також о 16:30 з Дмитром Лазуткіним та Анною Різатдіновою.

Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ, Радіо Промінь та діджитал-платформа Суспільне Спорт — офіційні транслятори ХХХІІ літніх Олімпійських ігор у Токіо.

Дивіться, слухайте, читайте про перебіг наймасштабнішої спортивної події у світі щодня з 23 липня по 8 серпня. Детально ознайомитися з розкладом трансляцій на ресурсах Суспільного — найбільшого незалежного медіа в Україні — можна за посиланням.

Читайте також: