:
Ольга Харлан у програмі «Студія Олімпійські ігри» на UA: ПЕРШИЙ

Ольга Харлан у програмі «Студія Олімпійські ігри» на UA: ПЕРШИЙ

30 липня 2021

У п’ятницю, 30 липня, о 16:30 до програми «Студія Олімпійські ігри» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ завітає олімпійська чемпіонка з фехтування, багаторазова чемпіонка світу та Європи Ольга Харлан.

На Олімпійських іграх у Токіо-2020 Ольга Харлан програла у першому поєдинку китаянці Ян Хен Ю з рахунком 12:15 і завершила виступи на цьогорічній Олімпіаді. Ведучі проєкту Дмитро Лазуткін та Анна Різатдінова дізнаються у спортсменки про її відчуття вже після переосмислення виступу на Олімпіаді та подальші плани на кар’єру.

Читайте також: Легка атлетика, дзюдо, бокс — розклад трансляцій сьомого дня Олімпіади на UA: ПЕРШИЙ

Про виступи української команди з фехтування також говоритимуть з Віталієм Ошаровим, заслуженим майстром спорту з фехтування та учасником Олімпійських ігор-2004.

Також у студії підіб’ють підсумки першого змагального дня українських легкоатлетів та обговорять шанси у наступні змагальні дні разом із призеркою Олімпійських ігор-2000 з легкої атлетики Оленою Говоровою.

Як завжди, на глядачів чекають сюжети з арен у Токіо від олімпійських кореспондентів Суспільного мовника — Дар’ї Кузнецової, Юлії Пазенко, Євгена Перестенка, Євгена Каранова та Вадима Хащука.

Дивіться програму «Студія Олімпійські ігри» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ о 10:30 з ведучими Денисом Зерченком та Яною Павловою, а також о 16:30 з Дмитром Лазуткіним та Анною Різатдіновою.

Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ, Радіо Промінь та діджитал-платформа Суспільне Спорт — офіційні транслятори ХХХІІ літніх Олімпійських ігор у Токіо.

Дивіться, слухайте, читайте про перебіг наймасштабнішої спортивної події у світі щодня з 23 липня по 8 серпня. Детально ознайомитися з розкладом трансляцій на ресурсах Суспільного — найбільшого незалежного медіа в Україні — можна за посиланням.

Фото — IFF

Читайте також: