:
Фехтувальник Ігор Рейзлін у програмі «Студія Олімпійські ігри» на UA: ПЕРШИЙ

Фехтувальник Ігор Рейзлін у програмі «Студія Олімпійські ігри» на UA: ПЕРШИЙ

02 серпня 2021

У понеділок, 2 серпня, гостем програми «Студія Олімпійські ігри» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ стане бронзовий призер Олімпійських ігор у Токіо-2020 фехтувальник Ігор Рейзлін.

Читайте також: 6,9 мільйона глядачів подивилися Олімпіаду на UA: ПЕРШИЙ у перший тиждень змагань

Для 37-річного фехтувальника Ігоря Рейзліна ця Олімпіада стала дебютною у кар’єрі. У важкому поєдинку за бронзу Ігор переміг італійця Андреа Сантареллі — 15:12. Для України медаль Рейзліна стала історичною, адже це перша Олімпійська нагорода у дисципліні «чоловіча шпага».

Постійні ведучі Дмитро Лазуткін та Анна Різатдінова розпитають у медаліста про його враження від Олімпійських ігор, відчуття від здобутої бронзи та плани на майбутнє.

Також до студії завітає майстер спорту міжнародного класу з кульової стрільби Наталія Омеляненко. Разом з ведучими Наталія підсумує виступи українських стрільців, які змогли вибороти бронзову медаль на цих Іграх (Олена Костевич та Олег Омельчук) та сьогодні завершують змагання у Токіо (у стрільбі з гвинтівки змагається Сергій Куліш).

Як завжди, на глядачів чекають сюжети з арен у Токіо від олімпійських кореспондентів Суспільного мовника — Дар’ї Кузнецової, Юлії Пазенко, Євгена Перестенка, Євгена Каранова та Вадима Хащука.

Дивіться програму «Студія Олімпійські ігри» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ о 10:30 з ведучими Денисом Зерченком та Яною Павловою, а також о 16:30 з Дмитром Лазуткіним та Анною Різатдіновою.

Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ, Радіо Промінь та діджитал-платформа Суспільне Спорт — офіційні транслятори ХХХІІ літніх Олімпійських ігор у Токіо.

Дивіться, слухайте, читайте про перебіг наймасштабнішої спортивної події у світі щодня з 23 липня по 8 серпня. Детально ознайомитися з розкладом трансляцій на ресурсах Суспільного — найбільшого незалежного медіа в Україні — можна за посиланням.

Читайте також: