:
Перша золота медаль України на Олімпіаді — «Студія Олімпійські ігри» на UA: ПЕРШИЙ

Перша золота медаль України на Олімпіаді — «Студія Олімпійські ігри» на UA: ПЕРШИЙ

04 серпня 2021

У середу, 4 серпня, у програмі «Студія Олімпійські ігри» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ говоритимуть про фінальні поєдинки українських борців Парвіза Насібова і Жана Беленюка та боротьбу за бронзу борчині вільного стилю Ірини Коляденко.

Читайте також: Майже 1 млн глядачів зібрав UA: ПЕРШИЙ під час трансляції змагань з важкої атлетики

Успіхи українських борців та борчинь разом із постійними ведучими Дмитром Лазуткіним та Анною Різатдіновою проаналізує призер Олімпійських ігор у Пекіні-2008 з греко-римської боротьби Армен Варданян.

Також до студії запросили спортивного менеджера Юрія Шаповалова, з яким говоритимуть про медійну популярність українських олімпійців.

Як завжди, на глядачів чекають сюжети з арен у Токіо від олімпійських кореспондентів Суспільного мовника — Дар’ї Кузнецової, Юлії Пазенко, Євгена Перестенка, Євгена Каранова та Вадима Хащука.

Дивіться програму «Студія Олімпійські ігри» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ о 10:30 з ведучими Денисом Зерченком та Яною Павловою, а також о 16:30 з Дмитром Лазуткіним та Анною Різатдіновою.

Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ, Радіо Промінь та діджитал-платформа Суспільне Спорт — офіційні транслятори ХХХІІ літніх Олімпійських ігор у Токіо.

Дивіться, слухайте, читайте про перебіг наймасштабнішої спортивної події у світі щодня з 23 липня по 8 серпня. Детально ознайомитися з розкладом трансляцій на ресурсах Суспільного — найбільшого незалежного медіа в Україні — можна за посиланням.

Фото — НОК України

Читайте також: