:
UA: ПЕРШИЙ посів шосте місце за часткою перегляду під час Олімпіади 4 серпня

UA: ПЕРШИЙ посів шосте місце за часткою перегляду під час Олімпіади 4 серпня

05 серпня 2021

Під час трансляції греко-римської боротьби 4 серпня на Олімпійських іграх у Токіо-2020 суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ зайняв третє місце за часткою перегляду серед усіх українських телеканалів — 8,25% (аудиторія 18+, вся Україна). Загалом трансляцію змагань борців переглянули понад мільйон глядачів (аудиторія 4+, вся Україна).

Читайте також: Команда новинарів Суспільного шукає фахівців у проєкт «Тижневик»

Середній показник частки перегляду телеканалу за добу склав 3,94% (аудиторія 18+, вся Україна), що дозволило зайняти шосте місце серед усіх телеканалів.

Зазначимо, що 4 серпня Україна виборола 3 медалі у боротьбі. Жан Беленюк став Олімпійським чемпіоном у категорії до 87 кг, Парвіз Насібов виборов срібло у категорії до 67 кг, а Ірина Коляденко стала бронзовою призеркою в категорії до 62 кг. Поєдинок Коляденко подивилися майже 500 000 глядачів, Беленюка — понад 458 000 глядачів, а Насібова понад 390 000 глядачів (три показники за аудиторією 4+, вся Україна)

Нагадаємо, 1 серпня суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ посів друге місце серед усіх телеканалів під час трансляції важкої атлетики за часткою перегляду — 6,94% (аудиторія 18+, вся Україна).

Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ, Радіо Промінь та діджитал-платформа Суспільне Спорт — офіційні транслятори ХХХІІ літніх Олімпійських ігор у Токіо.

Дивіться, слухайте, читайте про перебіг наймасштабнішої спортивної події у світі щодня з 23 липня по 8 серпня. Детально ознайомитися з розкладом трансляцій на ресурсах Суспільного — найбільшого незалежного медіа в Україні — можна за посиланням.

Фото - НОК України

* Дані ТВ-панелі належать ІТК; дослідник — Nielsen; моніторинг — Комунікаційний Альянс та представлені UA: ПЕРШИЙ. Дані наведені для аудиторій 18+ за показником shr%. Дані для аудиторії 4+ за показником cov#. Докладно — у глосарії ІТК.

Читайте також: