:
UA: ПЕРШИЙ став лідером серед телеканалів, які транслювали Парад до Дня Незалежності

UA: ПЕРШИЙ став лідером серед телеканалів, які транслювали Парад до Дня Незалежності

25 серпня 2021

Понад 1,5 мільйона глядачів подивилися трансляцію урочистих заходів з нагоди 30-ої річниці відновлення Незалежності України на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ (аудиторія 4+, вся Україна).

Так, рейтинг прямої трансляції Параду, що проходив 24 серпня в центрі Києва, склав 2,72%, частка аудиторії 11,39% (аудиторія 18+, вся Україна), що стало найвищим показником серед українських мовників, які транслювали урочистості.

Читайте також: Святковий спецефір до Дня прапора та Дня Незалежності на UA: ПЕРШИЙ

Високий показник отримала також трансляція з Софії Київської молитовного заходу «Благословення України» за участю Президента України і Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій. Частка аудиторії при цьому склала 7,38% (аудиторія 18+, вся Україна).

Загалом телеканал UA: ПЕРШИЙ 24 серпня отримав частку 3,03% та посів 8 місце серед всіх каналів України.

Нагадаємо, що у першому півріччі 2021 року суспільний телеканал UA:ПЕРШИЙ продовжив тенденцію зростання частки аудиторії, яка розпочалася у 2020 році, та збільшив відповідний показник до 1% за півріччя. За аналогічний період минулого року частка першого півріччя склала 0,97%. Тенденція до подальшого збільшення частки триває.

* Дані ТВ-панелі належать ІТК; дослідник — Nielsen; моніторинг — Комунікаційний Альянс та представлені UA: ПЕРШИЙ. Дані наведено для аудиторій 4+, 18+ за показниками rat%, shr%. Докладно — у глосарії ІТК.

Фото Єлизавета Серватинська, Суспільне

Читайте також: