:
Чого очікувати від зустрічі Зеленського і Байдена  — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Чого очікувати від зустрічі Зеленського і Байдена — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

30 серпня 2021

У понеділок, 30 серпня, о 21:35 в ефірі суспільно–політичного токшоу «Зворотний відлік» на телеканалі UA: ПЕРШИЙ обговорять перспективи візиту президента України до США.

Читайте також: Суспільне презентувало документальний серіал «Колапс: Як українці зруйнували імперію зла» у кіно

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Скубенко разом із запрошеними гостями дискутуватимуть щодо очікувань від зустрічі Володимира Зеленського з президентом США Джозефом Байденом, яка має відбутися в середу, 1 вересня.

Якими будуть подальша доля і формат співпраці Києва і Вашингтона у військовому, економічному та дипломатичному плані? Чи зможе Україна розраховувати на більш активну підтримку США у протистоянні з Російською Федерацією? Ці та інші питання обговорюватимуться у випуску.

У дискусії візьмуть участь: перший заступник голови парламентської фракції та голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко; народний депутат фракції «Європейська солідарність» Ростислав Павленко; народний депутат фракції «Голос» Андрій Осадчук.

Також в програмі візьмуть участь: посол України в США (2015-2019 р.р.) Валерій Чалий; міністр закордонних справ України (2014-2019 р.р.) Павло Клімкін; інвестиційний банкір Сергій Фурса; політолог, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

Скайпом до ефіру приєднаються: журналіст «Голосу Америки» Остап Яриш та президент Центру глобалістики «Стратегія XXI» Михайло Гончар.

Дивіться щопонеділка суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме сурдоперекладач.

Читайте також: