:
Прем’єри осені на UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА

Прем’єри осені на UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА

03 вересня 2021

У новому сезоні суспільні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА підготували для глядачів низку нових проєктів — соціальне токшоу «По-людськи», батл-шоу «Полюси», прямоефірні проєкти «Прозоро: про актуальне», «Прозоро: про головне», серію передач з Венеційського кінофестивалю та прем’єри серіалів.

Читайте також: Суспільне оголосило конкурс на пісню для Дитячого Євробачення-2021

UA: ПЕРШИЙ

З 20 вересня на телеканалі UA: ПЕРШИЙ стартує велика прем’єра — соціальне токшоу «По-людськи», яке виходитиме щодня у будні. Ведуча соціального токшоу Інна Москвіна разом з експертами аналізуватимуть реальні історії людей, які пережили непросту подію в житті, й допомагатимуть відшукати правду, справедливість та знайти вихід із різних життєвих проблем. Студія соціального токшоу «По-людськи» стане місцем для громадської дискусії та пошуку шляхів розв’язання проблемних ситуацій.

Також на осінній телесезон заплановано прем’єру одразу трьох прямоефірних проєктів, які прийдуть на зміну «Суспільній студії».

Проєкт «Прозоро: про актуальне» виходитиме щобудня о 13:13. Телепроєкт покликаний роз’яснити глядачеві суть та значення двох ключових подій, котрі він щойно переглянув у випуску Новин о 13:00 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Другий прямоефірний проєкт «Прозоро: про головне» виходитиме в ефір щобудня з 17:00 до 18:00. Проєкт усебічно та збалансовано розкриватиме одну суспільно важливу, актуальну тему на день.

Телепроєкт «Полюси» виходитиме в прямому ефірі з вівторка по четвер о 22:00 та стане рингом для словесної сутички між двома впливовими політиками/експертами, які мають полярні погляди на ту саму суспільно важливу, актуальну тему. Батл-шоу «Полюси» стане для глядача місцем, де можна переглянути палкі дискусії та дебати між двома знаними експертами на актуальну тему. А також створити майданчик для експертів, де б вони могли відстоювати свої позиції й погляди на суспільно важливі теми.

Крім цього в осінньому сезоні заплановані дві телепрем’єри: комедійний серіал «Курорт» та детективний серіал «Масантоніо».

Події комедійного серіалу «Курорт» розгортаються у санаторії. Історії гостей санаторію тісно переплітаються з історіями персоналу. Для героїв серіалу курорт — це місце, де вони не тільки відпочивають, розважаються, поліпшують здоров’я, а також мають нагоду знайти другу половинку на час відпочинку або назавжди. У стінах, на перший погляд, нічим непримітного санаторію, вирує життя на повну — тут зав’язуються романтичні стосунки між відпочивальниками, працівниками санаторію. Ці стосунки активно розвиваються, продовжуються й після повернення до повсякденного життя, а деякі закінчуються навіть весіллям.

Серіал «Масантоніо» — детектив, який розповідає про роботу спеціального відділу поліції, що створений для пошуку зниклих безвісти. Очолює спецвідділ харизматичний Еліо Масантоніо — типовий одинак, який не прагне налагоджувати особисті контакти, адже події минулого раз і назавжди змінили його. Але тепер перед ним стоїть завдання знаходити людей, пропускаючи крізь себе їхні долі.

UA: КУЛЬТУРА

Прем’єрою осені на телеканалі UA: КУЛЬТУРА стане серія спецвипусків з Венеційського міжнародного кінофестивалю з 13 по 17 вересня о 22:15.

Вже традиційно у вересні UA: КУЛЬТУРА висвітлюватиме перебіг подій на Львівському BookForum. З 20 по 24 вересня о 22:15 дивіться серію інтерв’ю з учасниками форуму.

У жовтні глядачі побачать вирішальний концерт-фінал національного відбору та обрання представника України на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2021. А вже 19 грудня суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА транслюватиме фінал Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2021, який відбудеться у паризькому концерт-холі La Seine Musicale, розташованому на острові Іль-Сеґен посеред річки Сена.

Крім того, упродовж сезону глядачі матимуть можливість подивитися нові цікаві фільми та телесеріали у рубриці «Вечірній кіносеанс на UA: КУЛЬТУРА» будні 23:00.

Дивіться суспільні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА у новому сезоні, а також на сайті та у мобільному застосунку suspilne.tv.

Читайте також: