:
Понад 400 тисяч глядачів подивилися розслідування «Бити. Молитися. Тримати»

Понад 400 тисяч глядачів подивилися розслідування «Бити. Молитися. Тримати»

13 вересня 2021

Фільм-розслідування власного виробництва «Бити. Молитися. Тримати», прем’єра якого відбулася 12 вересня на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, подивилися понад 400 тисяч глядачів.

Читайте також: Нацвідбір на Дитяче Євробачення-2021 — встигни подати заявку

Частка перегляду фільму «Бити. Молитися. Тримати» склала 1,49%. Фільм став найуспішнішим серед цьогорічних фільмів-розслідувань Суспільного мовника.

У розслідуванні команда Суспільного викрила великі мережі реабілітаційних центрів, у яких людей б’ють, зв’язують скотчем і змушують молитися, та куди люди можуть потрапити без власної згоди та навіть без жодних залежностей. Команда Суспільного вирушила у різні міста України та опитала десятки колишніх реабілітантів, щоб дізнатися про закриті центри та які методи лікування в них застосовують. Розслідувачі виявили випадки, коли живими з центрів люди не поверталися.

У середу, 15 вересня, о 19:00 відбудеться прем’єра фільму-розслідування на ютуб-каналі UA: ПЕРШИЙ.

Зазначимо, цього року на телеканалі UA: ПЕРШИЙ вийшло ще три фільми власного виробництва: «Канабіс. Особливо небезпечний», «Зупини мене, якщо зможеш» та «Хвиля».

Нагадаємо, нещодавно минулорічний фільм-розслідування «Сто років ізоляції: що приховує українська психіатрія» творчого об‘єднання розслідувань Суспільного отримав спеціальну відзнаку Національного конкурсу журналістських розслідувань-2021.

* Дані ТВ-панелі належать ІТК; дослідник — Nielsen; моніторинг — Комунікаційний Альянс та представлені UA: ПЕРШИЙ. Дані про кількість глядачів (cov#) наведено для аудиторії 4+, вся Україна, про рейтинг (rat%) та частку аудиторії (shr%) — для аудиторії 18+, вся Україна. Докладно — у глосарії ІТК.

Читайте також: