:
Найочікуваніша прем’єра осені на UA: ПЕРШИЙ — соціальне токшоу  «По-людськи»

Найочікуваніша прем’єра осені на UA: ПЕРШИЙ — соціальне токшоу «По-людськи»

15 вересня 2021

З понеділка, 20 вересня, стартує нове соціальне токшоу «По-людськи», яке виходитиме щодня у будні на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ. Виробником соціального токшоу стала компанію «РРП Груп» (Ivory Films), яка влітку перемогла у мистецькому конкурсі.

Читайте також: Прем’єри осені на Суспільному — нові токшоу, дитячі серіали та радіоблоги

«На мій погляд, саме Суспільний мовник має бути тим майданчиком, де обговорюючи проблеми по-людськи, можливо знайти рішення складної ситуації. Тому пропонуємо всім небайдужим долучатися до обговорення тем, що підіймаються щоденно в нашому соціальному токшоу», — каже виконавча продюсерка телеканалу UA: ПЕРШИЙ Ірина Бубнова.

У новому соціальному токшоу з ведучою Інною Москвіною глядачі побачать правдиві життєві історії, про які розповідатимуть справжні учасники й очевидці цих подій. Відверті зізнання та гострі суперечки, справжні емоції та несподівані примирення очікують телеглядачів. Щодня ведуча й експерти передачі шукатимуть шляхи до вирішення складних ситуацій.

«Наша програма для людей і про людей. Ми допоможемо нашим героям знайти вихід або запропонуємо ті інструменти, які покажуть, куди їм треба рухатися далі. Мені дуже хотілося б, щоб наше соціальне шоу допомагало людям, щоб вони ділилися між собою нашими правдивими історіями й пропонованими способами їх вирішення по-людськи», — розповіла ведуча Інна Москвіна.

Студія соціального токшоу «По-людськи» стане місцем для громадської дискусії, пошуку способів розв’язання проблем та алгоритмів дій у різних ситуаціях. Історії, які лунатимуть у програмі, — різноманітні: сімейні драми, складні соціальні ситуації, кримінальні розслідування та боротьба за справедливість.

«Соціальне шоу "По-людськи" має за мету відібрати найголовніше з людських історій, які побачать телеглядачі, і побудувати конструктивну дискусію саме навколо важливого. Наші історії змусять глядачів співпереживати, братимуть за душу, проте ми не хайпуватимемо на шоку людей. Завдання токшоу не повчати, не вказувати людям, що вони роблять щось не так, наше завдання — розібратися й допомогти знайти вихід із ситуації, що склалася», — розповіла керівниця проєкту від Ivory Films Сніжана Кутракова.

Дивіться нове соціальне токшоу «По-людськи» щодня по буднях о 18:20 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ. Два прем’єрні випуски вийдуть в ефір вже 20 вересня.

Нагадаємо, у новому сезоні суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ підготував для глядачів низку нових проєктів — соціальне токшоу «По-людськи», батл-шоу «Полюси», прямоефірні проєкти «Прозоро: про актуальне» та «Прозоро: про головне».

Читайте також: