:
Як Україні звільнити окупований Донбас  — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Як Україні звільнити окупований Донбас — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

20 вересня 2021

У понеділок, 20 вересня, о 21:45 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять питання звільнення захопленої Російською Федерацією території Луганської й Донецької областей та покарання за колаборацію з окупантами.

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Субенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на низку болючих для українського суспільства питань: чи можна вважати державною зрадою голосування громадян України на російських парламентських виборах? Як довго триватиме окупація українських територій Росією? Чи можливе швидке звільнення окупованої території воєнним шляхом?

Читайте також: «Дефолт»: онлайн-прем’єра четвертої серії серіалу «Колапс: як українці зруйнували імперію зла»

У токшоу візьмуть участь: Федір Веніславський, народний депутат України, фракція «Слуга народу»; Ірина Геращенко, народна депутатка, співголова фракції «Європейська солідарність»; Сергій Шахов, народний депутат, депутатська група «Довіра»; Михайло Басараб, політолог, Станістав Асєєв, експерт з питань тимчасово окупованої частини Донецької та Луганської областей аналітичного центру «Український інститут майбутнього», а також Сергій Кривонос, генерал запасу Збройних сил України, перший заступник Командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ (2016–2019 рр.), заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України (2019–2020 рр.).

Скайпом до дискусії приєднаються: Олексій Мацука, шеф-редактор телеканалу «Дом»; Ернандо Менендес, громадський діяч, один з організаторів проєкту «Чорні дні Донбасу» та Віталій Портников, журналіст, телеведучий.

Телеглядачі традиційно матимуть змогу долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» у понеділок, 20 вересня, о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: