:
Отрута на власному подвір’ї та нешвидка швидка допомога — у перших випусках токшоу «По-людськи»

Отрута на власному подвір’ї та нешвидка швидка допомога — у перших випусках токшоу «По-людськи»

20 вересня 2021

У понеділок, 20 вересня, о 18:20 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ вийде два перших випуски прем’єри соціального шоу «По-людськи». Глядачі дізнаються, хто отруїв дітей на Вінниччині, та чому швидка допомога у Дрогобичі не допомогла підліткові, який стікав кров’ю.

Читайте також: «Прозоро: про актуальне»: широка картина інформаційного дня на UA: ПЕРШИЙ

У першому випуску до студії токшоу завітають Наталія та Василь, які ледь не втратили доньку. Протягом трьох днів у їхньому селищі обробляли поля літаком. Після цього їхня донька потрапила у лікарню. Постраждали ще декілька дітей селища. Однак фермер, який кропив земельні ділянки, все заперечує. Хто поклав дітей на лікарняні ліжка? Правду з’ясували журналісти соціального шоу «По-людськи».

Другий випуск, який розпочнеться о 19:05, розповість про те, як на подвір’ї елітного маєтку підліток Гліб стікав кров’ю. Його знайшли непритомним і не змогли врятувати. Що сталося того вечора з Глібом? Чому медики не виходили зі швидкої? Хто міг його врятувати? У трагедії, що сколихнула Дрогобич, розбиралася ведуча токшоу «По-людськи» Інна Москвіна разом з гостями студії та експертами.

Дивіться соціальне шоу «По-людськи» щодня у будні о 18:20 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: