:
Зірка «Гаррі Поттера» Джейсон Айзек у серіалі «Злочини минулого — міжнародні версії» на UA: ПЕРШИЙ

Зірка «Гаррі Поттера» Джейсон Айзек у серіалі «Злочини минулого — міжнародні версії» на UA: ПЕРШИЙ

22 вересня 2021

У суботу, 25 вересня, на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ відбудеться прем’єра британського драматичного серіалу «Злочини минулого — міжнародні версії» за мотивами детективних романів письменниці Кейт Аткінсон.

Читайте також: «Прозоро: про актуальне»: широка картина інформаційного дня на UA: ПЕРШИЙ

Колишній солдат і поліцейський Джексон Броді — приватний детектив, професіонал своєї справи, за суворим поглядом якого ховається добре серце. За допомогою до нього звертаються люди, котрі вже не в змозі самотужки розв’язати свої проблеми. За роки роботи Джексон побачив чимало сумних, веселих, а подекуди й трагічних історій, кожну з яких пропускав крізь себе. Так слідчий береться за найскладніші справи — пошук безвісти зниклих людей та розслідування загадкових убивств. Коли поліція виявляється безсилою, Джексон Броді намагається роздивитися важливі деталі, які спершу непримітні.

Роль головного детектива Джексона Броді зіграв відомий актор за фільмами про Гаррі Поттера Джейсон Айзек. Також у фільмі зіграла відома акторка Аманда Аббінгтон, знана за серіалами «Шерлок» та «Містер Селфрідж».

Дивіться серіал «Злочини минулого — міжнародні версії» у суботу 25 вересня о 18:50 та у неділю, 26 вересня, о 16:30, а також 2 жовтня о 18:50 і 3 жовтня о 16:40 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та у мобільному застосунку suspilne.tv.

Нагадаємо, щовихідних суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ показує якісні українські та зарубіжні фільми.

Читайте також: