:
Безмовний терорист — у токшоу «По-людськи»

Безмовний терорист — у токшоу «По-людськи»

22 вересня 2021

У середу, 22 вересня, о 19:05 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ вийде новий випуск соціального токшоу «По-людськи». У студії обговорять, що спонукало ветерана АТО погрожувати підірвати Кабінет Міністрів України.

Читайте також: Прем’єра психологічного детективу «Бенкрофт» на UA: ПЕРШИЙ

У серпні цього року ветеран АТО з добровольчого батальйону «Айдар» Володимир Прохнич із гранатою в руках увірвався до Кабміну. Обурений, але без жодних вимог, він емоційно погрожував підірвати будівлю.

Що підштовхнуло ветерана на такий вчинок та чому його підтримує ветеранська спільнота? Чому перебування у СІЗО загрожує життю Володимира?

Що відбулося у той день та як просувається судова справа затриманого, дивіться у соціальному токшоу «По-людськи» 22 вересня о 19:05 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Зазначимо, з понеділка, 20 вересня, стартувало нове соціальне токшоу «По-людськи», яке виходитиме щодня у будні на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ. У новому соціальному токшоу з ведучою Інною Москвіною глядачі побачать правдиві життєві історії, про які розповідатимуть справжні учасники й очевидці цих подій.

Читайте також: