:
Боротьба з впливом олігархів чи фікція?  — «Зворотний відлік» на  UA: ПЕРШИЙ

Боротьба з впливом олігархів чи фікція? — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

27 вересня 2021

У понеділок, 27 вересня, о 21:45 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять наслідки прийняття закону про статус олігархів в Україні.

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Субенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання: чи страшний для олігархів закон про врегулювання їхнього статусу; яку відповідь вони можуть підготувати, якщо документ набуде чинності; чи вдасться обмежити вплив олігархів на політику, хто фінансуватиме політичні партії, якщо великий капітал усунуть від цього процесу; чи справді вони не зможуть брати участі у приватизації державного майна.

Врешті-решт, чи справді президент і парламент борються з олігархами, чи це імітація та фікція з метою обману виборців.

Читайте також: «Ефект доміно»: онлайн-прем’єра п’ятої серії серіалу «Колапс: як українці зруйнували імперію зла»

У токшоу візьмуть участь: Олена Шуляк, народна депутатка України, фракція «Слуга народу»; Кіра Рудик, народна депутатка України, голова партії «Голос»; Олексій Устенко, народний депутат, фракція «Слуга народу»; Ростислав Павленко, народний депутат, фракція «Європейська солідарність»; Данило Мокрик, журналіст «Bihus.info» та Юрій Ніколов, журналіст-розслідувач, засновник і редактор проєкту «Наші гроші».

Скайпом до дискусії приєднається Ольга Айвазовська, голова правління громадянської мережі «Опора» та Олександра Дрік, експертка з антикорупційної політики.

Телеглядачі традиційно матимуть змогу долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: