:
Яким буде опалювальний сезон в Україні  — «Зворотний відлік» на  UA: ПЕРШИЙ

Яким буде опалювальний сезон в Україні — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

11 жовтня 2021

У понеділок, 11 жовтня, о 21:45 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять, чи готова Україна протистояти енергетичній кризі та газовому шантажу з боку Росії.

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Скубенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання: чи уникне Україна енергетичної катастрофи через газовий шантаж Росією; чи почнеться опалювальний сезон вчасно та чи вистачить поточних запасів газу в українських сховищах на всю зиму; чи є можливість для української влади утримати тарифи для населення від зростання; чому місцева влада бунтує проти меморандуму з урядом, який стосується цін на опалення і гарячу воду; чи потрібно Україні проводити прямі переговори з Кремлем щодо постачання газу; які можуть бути альтернативи російському газові.

Читайте також: «На межі ядерної катастрофи. Колапс на Різдво»: прем’єра фінальної серії серіалу «Колапс: як українці зруйнували імперію зла»

У токшоу візьмуть участь: Ніна Южаніна, народна депутатка України від фракції «Європейська солідарність»; Олексій Кучеренко, народний депутат України від, фракції ВО «Батьківщина»; Людмила Буймістер, народна депутатка України від фракції «Слуга народу»; Павло Кухта, керівник з політичних питань Київської школи економіки, в.о. міністра економіки (2020 рік), радник міністра енергетики; Святослав Павлюк, виконавчий директор Асоціації «Енергоефективні міста України»; Ілля Несходовський, директор Інституту соціально-економічної трансформації.

Скайпом до дискусії приєднаються: Андрій Коболєв, голова правління НАК «Нафтогаз України» (2014–2021 рр.); Анатолій Бондаренко, міський голова Черкас, та Андреас Умланд, старший експерт Програми європейських, регіональних і російських досліджень «Українського інституту майбутнього».

Телеглядачі традиційно матимуть змогу долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: