:
«Полюси» — новий дискусійний майданчик на каналі UA: ПЕРШИЙ

«Полюси» — новий дискусійний майданчик на каналі UA: ПЕРШИЙ

19 жовтня 2021

У вівторок, 26 жовтня, на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ відбудеться прем’єра нового проєкту суспільно-політичного мовлення «Полюси». Ведучою проєкту буде журналістка і телеведуча Олена Ремовська.

Читайте також: «Колапс: як українці зруйнували імперію зла» — дивіться всі серії онлайн

Телепроєкт «Полюси» виходитиме в прямому ефірі щотижня у вівторок, середу й четвер о 22:00. Він стане рингом для словесної сутички між двома впливовими політиками та/або експертами, які мають полярні погляди на ту саму суспільно важливу, актуальну тему.

Батл-шоу «Полюси» стане для глядача місцем, де можна переглянути палкі дискусії та дебати між двома знаними експертами на актуальну тему. А також майданчиком для експертів, де б вони могли відстоювати свої позиції й погляди на суспільно важливі теми.

«Мені цікаво робити складні теми простішими. Суперечливу ж тему можна зробити більш зрозумілою лише після того, як почуєш аргументи “за” і “проти”. Бачу "Полюси" перш за все як майданчик для дискусії між тими, від кого залежить ухвалення важливих для суспільства рішень. Моя роль — тримати цю дискусію під контролем та зробити так, аби глядачі отримали відповіді на ключові запитання», — ділиться своїми очікуваннями ведуча проєкту Олена Ремовська.

Програма буде складатися з трьох раундів. У першому озвучується аргументація позиції двох протилежних сторін. У другому раунді гості дискутуватимуть у форматі відповідей на перехресні запитання опонентів та запитання ведучої. Третій раунд буде присвячено обговоренню варіантів розв’язання проблем, навколо яких відбулася суперечка. На завершення ведуча програми резюмуватиме результати й висновки дискусії.

«Ми всі живемо в шаленому темпі змін та насиченому інформаційному потоці. Змінюється Суспільний мовник, з’являється більше цікавого контенту, на який очікує глядач, і ми також реагуємо на ці зміни, бо власне вони стимулюють розвиток. Ми продовжуємо формувати у глядачів звичку дивитися UA: ПЕРШИЙ, створювати якісний та конкурентний контент і робити все, щоб наші глядачі могли почути аргументи різних сторін на теми, які вважаємо сьогодні найважливішими, найактуальнішими, найболючішими», — розповідає виконавча продюсерка та керівниця творчого-об’єднання «Суспільна студія» Наталія Загуменна.

Дивіться випуски прямоефірного проєкту «Полюси» на телеканалі UA: ПЕРШИЙ щовівторка, щосереди та щочетверга о 22:00.

Фото: Андрій Дубчак

Читайте також: