:
Чи наблизять перемогу у війні нові призначення в уряді — «Полюси» на UA: ПЕРШИЙ

Чи наблизять перемогу у війні нові призначення в уряді — «Полюси» на UA: ПЕРШИЙ

04 листопада 2021

У четвер, 4 листопада, о 22:00 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ покажуть черговий випуск нового суспільно-політичного проєкту «Полюси». Ведуча проєкту — журналістка Олена Ремовська.

Тема випуску: Як вплинуть нові призначення в уряді, зокрема міністра оборони та міністра з питань окупованих територій, на здатність України перемогти у протистоянні з російським агресором?

Читайте також: Олена Ремовська: «Полюси» — програма для тих, хто хоче чути обидві сторони»

У випуску візьмуть участь народна депутатка від фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук та Андрій Тетерук, народний депутат восьмого скликання (2014–2019).

Євгенія Кравчук, заступниця голови комітету парламенту з гуманітарної та інформаційної політики, заступниця голови фракції «Слуга народу» обстоюватиме позицію, що нові міністри повинні підсилити позиції України у протистоянні російській агресії.

Андрій Тетерук, командир добровольчого батальйону «Миротворець», учасник бойових дій, опонуватиме їй, доводячи, що перестановки в уряді принципових змін не принесуть і до підвищення обороноздатності країни не призведуть.

Батл-шоу «Полюси» — місце, де можна переглянути палкі дискусії та дебати між двома експертами на актуальну тему. Також це майданчик для експертів, де вони можуть відстоювати свої позиції й погляди на суспільно важливі теми.

Телепроєкт «Полюси» стартував 26 жовтня та виходить в прямому ефірі щотижня у вівторок, середу й четвер о 22:00 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: