:
Хто знищує українське довкілля і як це зупинити? — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Хто знищує українське довкілля і як це зупинити? — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

08 листопада 2021

У понеділок, 8 листопада, о 21:45 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять проблеми екології в Україні на тлі 26-ої кліматичної конференції ООН.

Читайте також: «Колапс: як українці зруйнували імперію зла» — дивіться всі серії онлайн

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Скубенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання:

  • хто є найбільшими забруднювачами навколишнього середовища в Україні та яку вони повинні нести відповідальність;
  • як змусити підприємства олігархів перейти на екологічно безпечні технології;
  • яке значення для України має 26-та кліматична конференція ООН в Ґлазґо, Шотландія;
  • що сьогодні може зробити кожен українець для того, щоб зберегти наше довкілля;
  • скільки часу і ресурсів потрібно для створення в країні системи переробки сміття та безвідходного виробництва тощо.

У токшоу візьмуть участь: Марина Бардіна, народна депутатка, фракція «Слуга народу»; Іванна Климпуш-Цинцадзе, народна депутатка від фракції «Європейська солідарність»; Інна Совсун, народна депутатка від фракції «Голос»; Юлія Клименко, народна депутатка, об’єднання «Справедливість».

До обговорення також приєднаються: Остап Семерак, міністр екології України у 2016-2019 роках та Єгор Фірсов, колишній в.о. голови Державної екологічної інспекції.

Скайпом до обговорення приєднаються: Ольга Стефанішина, віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Роман Ратушний, активіст, голова громадської організації «Захистимо Протасів Яр» та Максим Бородін, екоактивіст, депутат Маріупольської міської ради.

Телеглядачі традиційно матимуть змогу долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у вайбері за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо.

Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: