:
Вакцина: міфи та правда — у токшоу «По-людськи» на UA: ПЕРШИЙ

Вакцина: міфи та правда — у токшоу «По-людськи» на UA: ПЕРШИЙ

16 листопада 2021

У вівторок і середу, 16 і 17 листопада, о 18:20 в ефірі соціального токшоу «По-людськи» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ поговорять на тему вакцинації — міфи й уся правда.

Вакцинація проти COVID-19 — тема, навколо якої постійно точаться суперечки, хоч вона є єдиною зброєю у боротьбі з пандемією. До студії токшоу «По-людськи» завітають герої, кожен з яких має непереборний страх вакцинації. У кожного своя причина: цукровий діабет, страх зміни ДНК чи навіть безпліддя після уколу. Кваліфіковані лікарі, зокрема ізраїльські та британські, — лікар-реаніматолог (м. Тель-Авів, Ізраїль) Борис Бриль та доцентка департаменту біомедичних наук в університеті Халлам (м. Шеффілд, Велика Британія) Тетяна Клименко — в ефірі програми розбиратимуть кожен випадок та руйнуватимуть кожен міф довкола вакцинації, а також розкажуть, як працює вакцина.

Чому українці бояться вакцинуватися? Чи може вакцина бути небезпечною і що буде, якщо не вакцинуватися, глядачі дізнаються у двох частинах програми, — у вівторок і середу.

Дивіться соціальне токшоу «По-людськи» з понеділка по п’ятницю о 18:20 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ. У повторі випуски програми — об 11:35.

Всі охочі розповісти свою історію у студії соціального шоу «По-людськи» можуть телефонувати до редакції за телефоном: +38 067 355 49 49, або писати на пошту: pl@suspilne.media.

Читайте також: