:
Чи спричинить «Вагнергейт» новий  Майдан? — «Зворотний відлік» на  UA: ПЕРШИЙ

Чи спричинить «Вагнергейт» новий Майдан? — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

22 листопада 2021

У понеділок, 22 листопада, о 21:45 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять наслідки розслідування зриву спецоперації українських спецслужб «Вагнергейт».

Читайте також: «Колапс: як українці зруйнували імперію зла» — дивіться всі серії онлайн

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Скубенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання: які наслідки для України матиме розслідування Bellingcat зриву спецоперації українських спецслужб із затримання російських бойовиків групи «Вагнер»; чому Офіс Президента і сам глава держави утримуються від коментування ситуації; як ця ситуація позначиться на рейтингах влади і чи не спричинить «Вагнергейт» великих вуличних протестів?

Програма виходитиме в оновленому форматі. Учасники дискусії в студії організують два блоки: політичний та експертний.

У політичному секторі дискутуватимуть: Євгенія Кравчук, народна депутатка, заступниця голови фракції «Слуга народу»; Микита Потураєв, народний депутат, фракція «Слуга народу»; Іванна Климпуш-Цинцадзе, народна депутатка, фракція «Європейська солідарність» та Олександр Лукашев, народний депутат від фракції «Опозиційна платформа – За життя».

Експертний сектор представлятимуть: Юрій Бутусов, головний редактор порталу «Цензор.НЕТ»; Сергій Щербина, журналіст, головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна»; Данило Мокрик, журналіст проєкту «Bihus.info»; Олексій Мацука, журналіст, медіаексперт, та Михайло Басараб, політолог.

Скайпом до обговорення приєднаються: журналістка й телеведуча Яніна Соколова та Олексій Арестович, речник української делегації у ТКГ, позаштатний радник голови Офісу Президента України.

Телеглядачі традиційно матимуть змогу долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у вайбері за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: