:
Голодомор — найбільша соціальна травма суспільства — «Зворотний відлік» на  UA: ПЕРШИЙ

Голодомор — найбільша соціальна травма суспільства — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

29 листопада 2021

У понеділок, 29 листопада, о 21:45 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» відбудеться обговорення, пов’язане з черговими роковинами Голодомору-геноциду українського народу 1932–1933 років.

Читайте також: День пам’яті жертв Голодоморів — спецефір на UA: ПЕРШИЙ

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий Максим Скубенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання: як травми Голодомору продовжують впливати на українське суспільство сьогодні; чи здатна історична пам’ять, зокрема про Голодомор та його наслідки, об’єднати українців; як визнання Голодомору геноцидом українського народу іншими країнами й на міжнародному рівні може допомогти Україні знайти своє місце в світі; чи залишається в цій темі місце для політичних маніпуляцій в нашій країні сьогодні.

У політичному секторі дискутуватимуть: Блаженніший Святослав, Глава Української греко-католицької церкви; Євстратій (Зоря), Архієпископ Чернігівський і Ніжинський, речник Київської Митрополії ПЦУ; Антон Дробович, голова Українського інституту національної пам’яті; Оксана Забужко, письменниця; Віталій Портников, журналіст, телеведучий та Євген Глібовицький, експерт із довготермінових стратегій, учасник Несторівської експертної групи.

Телеглядачі традиційно матимуть змогу долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у вайбері за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: