:
Другий етап Кубка світу з біатлону на Суспільному — розклад трансляцій

Другий етап Кубка світу з біатлону на Суспільному — розклад трансляцій

30 листопада 2021

З 2 по 5 грудня суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ, діджитал-платформа Суспільне Спорт та Радіо Промінь транслюватимуть другий етап Кубка світу з біатлону, який, як і перший етап, відбудеться у шведському Естерсунді.

Цього разу на глядачів очікує три дисципліни: жіночі та чоловічі спринти, гонки переслідування та естафети.

Графік трансляцій на UA: ПЕРШИЙ та Суспільне Спорт:

  • спринт, жінки — 2 грудня, 14:35;
  • спринт, чоловіки — 2 грудня, 17:20;
  • гонка переслідування, жінки — 4 грудня, 13:50;
  • естафета, чоловіки — 4 грудня, 16:00;
  • естафета, жінки — 5 грудня, 13:30;
  • гонка переслідування, чоловіки — 5 грудня, 16:10.

Радіо Промінь вестиме радіотрансляцію спринтерських перегонів о 14:35 та 17:20.

У неділю о 17:15 UA: ПЕРШИЙ покаже студійний передолімпійський проєкт «Дорога до Пекіна» з ведучими Денисом Зерченком та Дмитром Лазуткіним. У програмі покажуть ексклюзивні сюжети з Естерсунда, де працюють журналісти Суспільного та проаналізують виступи збірної України на другому етапі.

На другому етапі склад збірної України зазнає змін. Головний тренер жіночої збірної Урош Велепець викликав Дар’ю Блашко, при цьому Ірина Петренко та Катерина Бех вирушать виступати на Кубок IBU. Також у жіночій команді заявлені Юлія Джима, Олена Білосюк, Валентина Семеренко, Віта Семеренко.

У чоловіків склад також зазнав змін. До команди приєдналися Артем Прима і Тарас Лесюк. Також у складі Дмитро Підручний, Богдан Цимбал, Антон Дудченко. Андрій Доценко та Денис Насико, які виступали на першому етапі, вирушать змагатися на Кубку IBU.

Дивіться другий етап Кубка світу з біатлону 2021–2022 в Естерсунді на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, діджитал-платформі Суспільне Спорт та слухайте в ефірі Радіо Промінь.

Зазначимо, Суспільний мовник є офіційним транслятором в Україні всіх подій IBU (International Biathlon Union) до 2026 року включно.

Читайте також: