:
Як ситуація в Казахстані вплине на Україну? — «Зворотний відлік» на  UA: ПЕРШИЙ

Як ситуація в Казахстані вплине на Україну? — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

10 січня 2022

У понеділок, 10 січня, о 21:45 в ефірі першого у 2022 році випуску суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять наслідки для України подій, що розгорнулися в Казахстані на початку року.

Читайте також: У 2021 році Новини на UA: ПЕРШИЙ подивилися майже 19 мільйонів українців

Ведуча програми Мирослава Барчук та співведучий Максим Скубенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання: чи зменшить введення російського військового контингенту на територію Казахстану можливості Кремля для агресії проти України; які наслідки подій в Казахстані для України є зараз і будуть мати місце в майбутньому; як Україна намагається посилити свої позиції на дипломатичному фронті і як на становищі нашої країни позначиться нинішня інтенсивність дипломатичних контактів із західними країнами.

У політичному секторі програми дискутуватимуть: Федір Веніславський, народний депутат, фракція «Слуга народу», представник Президента України у Конституційному суді; Микола Княжицький, народний депутат, фракція «Європейська солідарність»; Кіра Рудик, народна депутатка України, фракція «Голос», та Сергій Шахов, народний депутат України, депутатська група «Довіра».

Експертний сектор будуть представляти: Павло Клімкін, дипломат, міністр закордонних справ України (червень 2014 – серпень 2019 рр.); Ігор Семиволос, директор Центру близькосхідних досліджень; Сергій Щербина, головний редактор видання «РБК-Україна», та Борис Тізенгаузен, політтехнолог, експерт з управління репутацією.

Скайпом до обговорення приєднається журналістка та опозиційна активістка з Казахстану, Жанна Ахметова.

Телеглядачі традиційно зможуть долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у вайбері за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: