:
Прем’єра серіалу «Місячний камінь» — на UA: ПЕРШИЙ

Прем’єра серіалу «Місячний камінь» — на UA: ПЕРШИЙ

10 січня 2022

У вівторок, 11 січня, о 9:05 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ відбудеться прем’єра британського серіалу «Місячний камінь» виробництва BBC. Глядачі поринуть у світ містичних загадок індійського каменя, котрий потрапив до спадку англійської родини.

Читайте також: Прем’єра французького серіалу «Паризькі таємниці» — на UA: ПЕРШИЙ

Історія розпочинається ще у вісімнадцятому столітті, коли Джон Хернкасл під час армійської служби в Індії краде зі священного храму стародавню реліквію — діамант, що прикрашав чоло бога Місяця і мав велике релігійне значення. Камінь успішно залишив кордони Індії й вирушив до Великобританії, а з часом став подарунком на 18-річчя Джонової племінниці Рейчел Веріндер. Дівчина була зворушена до глибини душі подарунком дядька. Однак наступного ранку після вечірки на честь дня народження Рейчел виявляє, що діамант викрадено.

З цього моменту в її житті починається період складнощів та невдач. Тепер Рейчел має знайти камінь і крадія. Підозрюваними є всі, хто був на святкуванні — близькі друзі та навіть родичі. Чи дізнається дівчина про таємну силу діаманта і хто захотів заволодіти ним?

Дивіться британський серіал «Місячний камінь» у будні о 9:05 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Нагадаємо, в ефірі UA: ПЕРШИЙ щовихідних йде французький серіал «Паризькі таємниці».

Читайте також: