:
«Справа Порошенка»: політична помста чи звичайне правосуддя? — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

«Справа Порошенка»: політична помста чи звичайне правосуддя? — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

17 січня 2022

У понеділок, 17 січня, о 21:45 в ефірі першого у 2022 році випуску суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять останні події навколо кримінального провадження про державну зраду, в якому фігурує 5-ий президент України Петро Порошенко.

Читайте також: У 2021 році Новини на UA: ПЕРШИЙ подивилися майже 19 мільйонів українців

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий Максим Скубенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання: чи існує достатньо правових підстав для кримінального переслідування колишнього президента; який ефект матимуть події 17 січня навколо прибуття його до України та першого судового засідання у справі про обрання запобіжного заходу та чи призведе політична боротьба колишнього і теперішнього президентів до дестабілізації ситуації в Україні.

У політичному секторі програми дискутуватимуть: Марина Бардіна, народна депутатка, фракція «Слуга народу»; Денис Маслов, народний депутат, фракція «Слуга народу»; Ростислав Павленко, народний депутат, фракція «Європейська солідарність»; Андрій Осадчук, народний депутат України.

Експертний сектор будуть представляти: Борислав Береза, народний депутат України VIII скликання; Віталій Шабунін, голова «Центру протидії корупції»; Ігор Петренко, доктор політичних наук, директор департаменту внутрішньої політики Міжнародного центру перспективних досліджень; Наталія Соколенко, журналістка, ведуча «Українського радіо».

Телеглядачі традиційно зможуть долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у вайбері за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: