:
Підозра Порошенку: торжество правосуддя чи розправа над опозицією? — «Полюси» на UA: ПЕРШИЙ

Підозра Порошенку: торжество правосуддя чи розправа над опозицією? — «Полюси» на UA: ПЕРШИЙ

18 січня 2022

У вівторок, 18 січня, о 22:00 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ покажуть черговий випуск суспільно-політичного батл-шоу «Полюси» з Оленою Ремовською. Темою для обговорення стане пошук відповіді на питання, що стоїть за кримінальним переслідуванням 5-го президента у звинуваченні в державній зраді.

У програмі візьмуть участь:

Олена Мошенець, народна депутатка України, фракція «Слуга народу», заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики.

Володимир В’ятрович, народний депутат України, фракція «Європейська солідарність», член Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики, у 2014–2019 роках — очільник Інституту національної пам’яті.

Читайте також: Олена Ремовська: «Полюси» — програма для тих, хто хоче чути обидві сторони»

Приводом для дискусії стали події, що розгорнулися навколо кримінального провадження за фактом державної зради, в якому фігурує Петро Порошенко:

  • судове засідання 17 січня, на якому Печерський районний суд міста Києва не зміг обрати запобіжний захід 5-му президенту;
  • мітинг під аеропортом «Жуляни» під час прибуття Петра Порошенка і подальші акції протесту під судом;
  • конфлікт між представниками влади та опозиції навколо цієї справи, звинувачення влади в переслідуванні опозиції, дестабілізації ситуації в країні та розколі суспільства.

Батл-шоу «Полюси» — місце, де можна переглянути дискусії та дебати між двома експертами на актуальну тему. Також це майданчик для експертів, де вони можуть відстоювати свої позиції й погляди на суспільно важливі теми.

Телепроєкт «Полюси» стартував 26 жовтня та виходить в прямому ефірі щотижня у вівторок, середу й четвер о 22:00 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: