:
Прем’єра «Гримерка Євробачення» на UA: ПЕРШИЙ: все про підготовку до конкурсу

Прем’єра «Гримерка Євробачення» на UA: ПЕРШИЙ: все про підготовку до конкурсу

20 січня 2022

У суботу, 22 січня, о 18:15 в ефірі суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ вийде перший випуск прем’єрної програми «Гримерка Євробачення». У ній глядачі дізнаватимуться про всі найцікавіші моменти підготовки до Пісенного конкурсу Євробачення-2022 в Україні та світі разом з ведучим Тімуром Мірошниченком.

Читайте також: Євро-2022 з футзалу — графік трансляцій на UA: ПЕРШИЙ та Суспільне Спорт

«“Гримерка Євробачення” — це офіційне джерело інформації, де зібрані актуальні новини як з Національного відбору у нашій країні, так і нацвідборів у інших країнах. У рамках цієї програми ми будемо знайомити людей з представниками від інших країн на Євробаченні — умовно з тими, з ким доведеться разом брати участь у конкурсі представнику від України. Також — залаштунки відбору, підготовки до міжнародної частини конкурсу, яка пройде в Турині. Ми будемо запрошувати до програми музичних експертів, які будуть давати фахові думки щодо підготовки та проведення Пісенного конкурсу “Євробачення-2022” і, звичайно, запросимо наших представників на Євробаченні», — розповів виконавчий продюсер розважального мовлення Суспільного Станіслав Мєдвєдєв.

Ведучий програми Тімур Мірошниченко покаже залаштунки Євробачення-2022: яким буде Нацвідбір цього року, експертні думки, зіркові гості, найсвіжіші міжнародні новини — все це у кожному випуску програми «Гримерка Євробачення». Всього планується 17 випусків.

«Навколо Євробачення та Національного відбору завжди купа пліток, скандалів, якихось інтриг. Ми вирішили створити проєкт “Гримерка Євробачення”, аби глядачі мали змогу отримати відповіді на всі запитання з офіційного джерела. Суспільне завжди робить усе відкрито і цьогорічний відбір, який врешті повноцінно повернувся на рідний канал, має бути відкрито висвітлений з усіх боків. Окрім того, тут можна буде дізнатися всі новини з підготовки інших країн-учасниць до конкурсу в Турині», — зазначив ведучий програми «Гримерка Євробачення» Тімур Мірошниченко.

У першому випуску до програми завітає виконавчий продюсер розважального мовлення Суспільного Станіслав Мєдвєдєв, який розповість про нові правила Національного відбору на Євробачення-2022 та про заявки учасників, котрі подавалися на конкурс.

Тімур Мірошниченко представить учасників, які потрапили до лонглиста Національного відбору на участь у Євробаченні-2022, та розпитає засновника і генерального продюсера Friends Production Олексія Гончаренка щодо Євробачення й артистів лонглиста та чим фінал Нацвідбору 2022 подивує.

Глядачі також дізнаються про виконавців та їхні пісні, які вже офіційно стали представниками Албанії, Болгарії, Нідерландів, Чехії і Чорногорії на Євробаченні-2022.

Дивіться програму «Гримерка Євробачення» щосуботи о 18:15 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Нагадаємо, Суспільний мовник назвав імена 27 учасників, які потрапили до лонглиста Національного відбору на участь у Пісенному конкурсі Євробачення-2022.

Читайте також: