:
Зимові олімпійські ігри у Пекіні-2022 — де дивитися на Суспільному

Зимові олімпійські ігри у Пекіні-2022 — де дивитися на Суспільному

21 січня 2022

З 4 по 20 лютого відбудуться XXIV зимові Олімпійські ігри у Пекіні-2022, які ексклюзивно в Україні транслюватиме суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ та діджитал-платформа Суспільне Спорт.

Читайте також: Проводи Олімпійської збірної на Суспільному дивіться наживо на UA: ПЕРШИЙ

Трансляції змагань

Телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже 100 годин змагань. Щодня трансляції розпочинатимуться о 6:00 ранку за київським часом й триватимуть до 17:00. Всі змагання за участі українських спортсменів транслюватимуться в пріоритеті. На діджитал-платформі Суспільне Спорт буде доступно чотири окремі плеєри з трансляцією змагань (один з плеєрів — ретрансляція UA: ПЕРШИЙ).

Олімпійські проєкти

Двічі на день о 10:30 та 17:00 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ виходитиме «Студія Олімпійських ігор» з ведучими Юлією Пазенко та Денисом Зерченком, а також Анною Різатдіновою та Дмитром Лазуткіним. У ранковій студії на глядачів чекають останні новини з льодових арен Пекіна від журналістів Суспільного, а у вечірній підбиватимуть підсумки змагального дня разом з гостями студії. Завершуватиме спортивний день о 21:30 щоденник «Доба Олімпійських ігор», який створюватимуть журналісти безпосередньо на місці подій в Пекіні.

Суспільне Спорт підготує для глядачів уже відомі формати з Олімпіади у Токіо — щоденний дайджест «Олімпіада за 300 секунд» з Віталієм «Vilat» Волочаєм та серію влогів «Наші в Пекіні», які готуватимуть на місці події журналісти Сергій Захарченко та Катерина Годунова. На час Олімпіади збільшиться кількість тижневих виходів подкасту «Коментаторська», де обговорюватимуть ключові події Олімпійських ігор.

Радіо Промінь офіційно висвітлюватиме події Олімпійських ігор. На слухачів очікує щоденний проєкт «Олімпійські сторіз», а останні новини Ігор висвітлюватиме Вадим Корженко — щовечора у програмі «Планета спорту».

Нагадаємо, 23 січня о 14:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ відбудеться церемонія проводів Олімпійської збірної на зимові Олімпійські ігри у Пекіні.

Читайте також: