:
Прем’єра серіалу BBC «Знедолені» — на UA: ПЕРШИЙ

Прем’єра серіалу BBC «Знедолені» — на UA: ПЕРШИЙ

20 січня 2022

У п’ятницю, 21 січня, о 9:05 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ прем’єра британського серіалу «Знедолені» виробництва BBC 2018 року. Шестисерійна екранізація однойменного роману Віктора Гюго занурить глядачів у безперервну боротьбу між добром і злом у суспільстві та кожній людській душі на тлі постнаполеонівської Франції початку XIX століття.

Читайте також: Мандрівка локальною гастрономічною традицією — проєкт «Їсторія» в ефірі регіональних телеканалів Суспільного

Каторжник Жан Вальжан опиняється на волі після 19 років ув’язнення, проведених за крадіжку хлібини. Під вигаданим ім’ям він засновує фабрику з виробництва скляних виробів і заробляє на цьому хороший статок. Пізніше Жан зустрічає дівчину Фантіну, колишню працівницю його фабрики, у яку він закохується. Після смерті Фантіни, відчуваючи провину, він бере на себе роль батька її дочки Козетти. Однак по слідах Жана йде поліцейський інспектор Жавер, який мріє звести особисті рахунки з колишнім каторжником. Він не збирається зупинятися ні перед чим, поки не зловить ненависного Вальжана і не відправить його за ґрати.

Головні ролі серіалу виконали відомі актори: Домінік Вест, Лілі Коллінз, Девід Ойелоуо, Олівія Колман та інші.

Дивіться серіал BBC «Знедолені» у будні о 9:05 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Нагадаємо, в ефірі UA: ПЕРШИЙ щосуботи йде канадський серіал «Хадсон та Рекс».

Читайте також: