:
Українська економіка на тлі військової загрози — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Українська економіка на тлі військової загрози — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

24 січня 2022

У понеділок, 24 січня, о 21:45 в ефірі чергового випуску суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять ситуацію в Україні на фоні загрози повномасштабного військового вторгнення з боку Російської Федерації.

Читайте також: У 2021 році Новини на UA: ПЕРШИЙ подивилися майже 19 мільйонів українців

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий Максим Скубенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання:

  • який масштаб згубного впливу на українську економіку несе наростання військової загрози;
  • чи робить Україна успіхи в протистоянні інформаційних операцій РФ і як цьому сприяє перехоплення стратегічної ініціативи з боку західних країн щодо боротьби з російською дезінформацією;
  • на скільки підвищився український оборонний потенціал порівняно із 2014 роком.

У політичному секторі програми дискутуватимуть: Олег Дунда, народний депутат, фракція «Слуга народу»; Федір Веніславський, народний депутат, фракція «Слуга народу»; Володимир Вятрович, народний депутат, фракція «Європейська солідарність»; Роман Костенко, народний депутат України, фракція «Голос».

Експертний сектор будуть представляти: Валерій Чалий, дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол України, Надзвичайний і Повноважний Посол України в США (2015-2019 рр.); Олег Рибачук, голова громадської організації «Центр спільних дій»; Олена Білозерська, офіцер Збройних сил України в запасі; Олександр Мусієнко, політолог, директор Центру військово-правових досліджень; Сергій Фурса, інвестиційний банкір.

Скайпом до дискусії приєднається Михайло Щербина, заступник директора з оборонних питань Департаменту муніципальної безпеки КМДА.

Телеглядачі традиційно зможуть долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у вайбері за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: