:
Суспільне запускає ютуб-канал і подкаст про Євробачення

Суспільне запускає ютуб-канал і подкаст про Євробачення

01 лютого 2022

Ексклюзивні влоги, унікальні зйомки з репетицій та бекстейджів конкурсантів, найяскравіші моменти з поїздок української делегації на конкурс, прямі ефіри та перші емоції учасників після виступів — усе це прихильники конкурсу зможуть знайти на новому ютуб-каналі та подкасті Суспільного.

Таким чином команда розширює медіаактив Суспільне Євробачення — майданчик, який має на меті масштабувати інтерес до України та українських виконавців у світі через висвітлення Нацвідбору та безпосередньо конкурсу Євробачення.

Слухайте прем’єру пісні фіналістів Нацвідбору, гурту «Our Atlantic», «Моя любов», яка вже доступна на каналі.

Читайте також: Прем’єра «Гримерка Євробачення» на UA: ПЕРШИЙ: все про підготовку до конкурсу

«Для нашої команди окремий тематичний ютуб-канал Суспільне Євробачення — це важливий та омріяний крок. Ми хочемо, щоб цей ютуб став майданчиком для обміну думками для фанатів Євробачення. Аби їм завжди було що подивитися і в “гарячі” періоди підготовки до конкурсу, і в “міжсезоння”», — зазначає головна редакторка центральних соцмереж Суспільного Олександра Чернова.

Слухачі подкасту «Вотсап, Eurovision» Суспільного Євробачення знайдуть для себе тематичні новини та їх обговорення, спілкування з учасниками Нацвідбору та інші історії про конкурс. Подкасти можна буде послухати на таких платформах, як Google Podcasts, SoundCloud, Apple та Anchor, Radio Public, Pocket Casts. Перша розмова — з фіналістом Нацвідбору Барлебеном, уже доступна для прослуховування.

«Власний подкаст Суспільного “Вотсап, Eurovision” для тих, хто щорічно слідкує за найпопулярнішим пісенним конкурсом в Європі й хоче знати більше про те: хто вони — фіналісти Нацвідборів, як змінюється життя українських артистів до і після Євробачення? Про усе це наша ведуча Анна Тульєва говоритиме в ексклюзивних інтерв’ю з українськими виконавцями, а ще — Анна ділитиметься власним досвідом як учасниця української делегації на конкурсі та розповідатиме про атмосферу залаштунків», — розповідає менеджер подкастів Суспільного Дмитро Афанасьєв.

На діджитал-платформі Суспільного мовника продовжує працювати сайт Національного відбору України на Євробачення, офіційні фейсбук-сторінка та інстаграм-профіль відбору.

«Я неймовірно рада, що влоги Євробачення знайдуть тепер свою домівку, де на них будуть чекати, коментувати і репостити. Для мене новий ютуб Євробачення — це насамперед мотивація знімати більше, краще, детальніше. На нас чекає багато крутих проєктів, і я буду рада розповідати в них про Євробачення, музику, артистів та історії, які не залишать байдужими», — розповідає ведуча влогу про Євробачення Анна Тульєва.

Суспільне Євробачення — медіаактив діджитал-платформи Суспільного мовника з ексклюзивним контентом та новинами, пов’язаними з пісенним конкурсом, де користувачі можуть знайти відповіді на питання: як Україна обирає своїх представників на конкурс; ким є учасники Нацвідбору і чим цікава їхня творчість; як виглядають залаштунки підготовки до півфіналів та фіналу конкурсу?

Зазначимо, Суспільний мовник оголосив фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2022. Фінал Національного відбору на Євробачення-2022 відбудеться у форматі телевізійного концерту 12 лютого о 18:30 в прямому ефірі суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ.

Нагадаємо, Суспільний мовник — офіційний транслятор міжнародного Пісенного конкурсу Євробачення. Суспільне самостійно транслюватиме Національний відбір та міжнародний Пісенний конкурс Євробачення-2022.

Читайте також: