:
Чи стримає Москву консолідація західних країн з Україною — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Чи стримає Москву консолідація західних країн з Україною — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

01 лютого 2022

У вівторок, 1 лютого*, о 21:45 в ефірі чергового випуску суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять питання стримування Кремля від повномасштабних бойових дій проти України.

Читайте також: У 2021 році Новини на UA: ПЕРШИЙ подивилися майже 19 мільйонів українців

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий Максим Скубенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання: як Москва може використати проти України військові навчання, які вона проводить на території Білорусі; які підсумки засідання Ради безпеки ООН на тему агресивних дій Кремля; чи стримає Кремль від повномасштабних воєнних дій консолідація західних країн та їхня допомога Україні; які альтернативні заходи тиску на Україну може обрати Москва.

У політичному секторі програми дискутуватимуть: Євгенія Кравчук, народна депутатка, заступниця голови фракції «Слуга народу»; Михайло Цимбалюк, народний депутат, фракція ВО «Батьківщина»; Олексій Гончаренко, народний депутат, фракція «Європейська солідарність»; Сергій Рахманін, народний депутат України, фракція «Голос».

Експертний сектор представлятимуть: Сергій Кривонос, генерал запасу Збройних сил України, перший заступник Командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ (2016–2019 рр.), заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України (2019–2020 рр.); Дмитро Лиховій, головний редактор сайту «Новинарня»; Володимир Горбач, політичний аналітик Інституту євроатлантичного співробітництва; Любов Цибульська, перша керівниця Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки (березень-вересень 2021 р.), експертка з протидії гібридним загрозам.

Телеглядачі традиційно зможуть долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у вайбері за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

* Трансляція даного випуску відбудеться у вівторок як виняток — у зв’язку із прямою трансляцію спортивних подій у понеділок, 31 січня.

Читайте також: