:
Україна – Росія — дивіться наживо півфінал Євро-2022 з футзалу на UA: ПЕРШИЙ

Україна – Росія — дивіться наживо півфінал Євро-2022 з футзалу на UA: ПЕРШИЙ

02 лютого 2022

У п’ятницю, 4 лютого, о 17:55 відбудеться півфінальний матч Чемпіонату Європи з футзалу-2022 між збірними командами України та Росії. Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ та діджитал-платформа Суспільне Спорт транслюватимуть матч наживо.

Читайте також: Церемонія відкриття Олімпіади у Пекіні — наживо на UA: ПЕРШИЙ

У чвертьфінальному поєдинку збірна України здолала потужну збірну Казахстану з рахунком 5-3. Збірна Росії у непростому поєдинку перемогла збірну Грузії, для яких вихід у стадію плей-оф став дебютним, — рахунок матчу 3-1.

Востаннє збірна України виходила до півфіналу Євро у 2005 році. Останні чотири Чемпіонати Європи Росія виходила до півфіналів, проте жодного разу не стала переможцем турніру (програли 3 фінали, виграли один матч за 3-є місце). Для обох команд це буде перша очна зустріч з 2005 року.

На груповій стадії турніру українці здолали збірну Сербії й поступилися збірним Нідерландів та Португалії. Збірна Росії у групі здолала всіх опонентів — Словаччину, Хорватію та Польщу.

Також діджитал-платформа Суспільне Спорт 4 лютого о 21:00 транслюватиме другий півфінал Португалія – Іспанія. Португальці — чинні чемпіони Європи, які у фінальному поєдинку останнього Євро у 2018 році переграли саме іспанців.

Зазначимо, обидва півфінальні поєдинки відбудуться в Амстердамі. Фінал також відбудеться у столиці Нідерландів 6 лютого.

Дивіться півфінал Чемпіонату Європи з футзалу-2022 Україна – Росія на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, Суспільне Спорт та вболіваймо за Україну разом із Суспільним.

Читайте також: