:
Фінал Нацвідбору переглянули понад 2,5 млн глядачів на каналі UA: ПЕРШИЙ. Ютуб-сторінка зібрала понад 2 млн переглядів

Фінал Нацвідбору переглянули понад 2,5 млн глядачів на каналі UA: ПЕРШИЙ. Ютуб-сторінка зібрала понад 2 млн переглядів

14 лютого 2022

У суботу, 12 лютого, під час прямої трансляції фіналу Нацвідбору на Євробачення-2022 частка перегляду зросла на всіх платформах Суспільного мовника, зокрема на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на діджитал-платформах.

Майже чотири години ефіру, який подарував глядачам справжнє свято музики, яскравих постановок та багато зворушливих моментів, подивилося понад 2 млн 520 тис. телеглядачів (за аудиторією 4+, вся Україна).

Частка аудиторії на каналі UA: ПЕРШИЙ під час показу фіналу Нацвідбору становила 1,53 rat% та 3,83 shr% (за аудиторією 18+, вся Україна).

Успішно пройшла пряма трансляція фіналу на діджитал-платформах Суспільного мовника, яку переглянули понад 560 тис. користувачів, а нарізка з виступами усіх восьми фіналістів зібрала майже 1 млн 700 тис. переглядів на ютуб-сторінці Суспільне Євробачення, на фейсбук-сторінці Євробачення — майже 100 тис.

Перегляди на сайтах Євробачення та UA: ПЕРШИЙ зібрали майже 90 тис. унікальних переглядів.

Нагадаємо, переможниця Alina Pash отримала право представляти Україну на Євробаченні-2022 в Італії. Наступний етап — підписання договору і поїздка до Турина.

Зазначимо, Євробачення-2022 відбудеться в італійському місті Турин в арені Pala Olimpico за участі 41 країни спочатку у півфіналах 10 і 12 травня, а потім у великому фіналі — 14 травня.

Нагадаємо, Суспільний мовник транслював шоу наживо на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на таких діджитал-платформах Суспільного:

Також слухачі Суспільного Радіо Промінь мали нагоду чути трансляцію з фіналу Нацвідбору.

* Дані ТВ-панелі належать ІТК; дослідник — Nielsen; моніторинг — Комунікаційний Альянс та представлені UA: ПЕРШИЙ. Дані про рейтинг (rat%) та частку аудиторії (shr%) наведено для аудиторії 4+, 18+, вся Україна. Докладно — у глосарії ІТК.

Читайте також: