:
Залаштунки Нацвідбору на Євробачення-2022 — у програмі «Гримерка Євробачення»

Залаштунки Нацвідбору на Євробачення-2022 — у програмі «Гримерка Євробачення»

11 лютого 2022

У суботу, 12 лютого, о 18:15, перед самим фіналом Національного відбору на Євробачення-2022, на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ вийде новий випуск програми «Гримерка Євробачення». На глядачів чекає інтерв’ю одного з членів журі Нацвідбору-2022 Ярославом Лодигіним та найцікавіші деталі підготовки шоу фіналу Нацвідбору.

Читайте також: Національний відбір на «Євробачення-2022»: як голосувати

Ведучий Тімур Мірошниченко поспілкується із представником журі Нацвідбору-2022, членом правління Суспільного, режисером Ярославом Лодигіним, який розкаже за якими критеріями обиратиме переможця та висловив свою думку щодо того, чому Євробачення постійно супроводжують скандали.

Глядачі дізнаються про підготовку номерів: від постановок виступів та сценічних костюмів до хитрощів зйомок розкажуть художник-постановник й режисер, які готували шоу фіналу Нацвідбору-2022. Глядачі зможуть побачити ексклюзивні кадри з репетицій фіналістів.

Дивіться програму «Гримерка Євробачення» щосуботи о 18:15 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Зазначимо, Суспільний мовник транслюватиме шоу наживо на всіх платформах: телебаченні, діджиталі та радіо.

Побачити пряму трансляцію Нацвідбору на Євробачення-2022 глядачі зможуть на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ; на таких діджитал-платформах Суспільного:

Також слухачі Суспільного Радіо Промінь зможуть почути фінал Нацвідбору.

Нагадаємо, всі новини про Євробачення можна прочитати на фейсбук-, інстаграм-сторінці та телеграм-каналі Суспільне Євробачення.

Читайте також: