:
Кремль підіймає ставки до рівня 2014 року? — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Кремль підіймає ставки до рівня 2014 року? — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

21 лютого 2022

У понеділок, 21 лютого, о 21:45 в ефірі чергового випуску суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять рівень стійкості України перед лицем нової агресії Кремля.

Читайте також: У 2021 році Новини на UA: ПЕРШИЙ подивилися майже 19 мільйонів українців

Ведучі програми Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий Максим Скубенко разом із запрошеними гостями шукатимуть відповіді на такі питання: як Москва один за одним тестує різні варіанти casus belli — приводи для вторгнення; наскільки сильно заважає реалізації різних сценаріїв ескалації постійне викриття західними розвідками планів Кремля; чи матимуть практичні наслідки Мюнхенська безпекова конференція та мирні ініціативи президента Франції Емманюеля Макрона; наскільки високий сьогодні рівень стійкості України до агресії Кремля та внутрішньої дестабілізації.

У політичному секторі програми дискутуватимуть: Марія Мезенцева, народна депутатка України, фракція «Слуга народу»; Федір Веніславський, народний депутат, фракція «Слуга народу»; Іванна Климпуш-Цинцадзе, народна депутатка, фракція «Європейська солідарність»; Андрій Осадчук, народний депутат, фракція «Голос».

Експертний сектор представлятимуть: Юрій Бутусов, журналіст, головний редактор «Цензор.нет»; Олександр Краєв, директор Програми «Північна Америка» Ради зовнішньої політики «Українська призма»; Олександр Сушко, експерт у сфері міжнародних відносин, виконавчий директор Міжнародного фонду «Відродження».

Скайпом до розмови приєднаються: Андрій Дещиця, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Польща, та журналіст Артемій Троїцький.

Телеглядачі традиційно зможуть долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у вайбері за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі Українського радіо. Для глядачів з порушеннями слуху працюватиме перекладач жестовою мовою.

Читайте також: