:
На UA: ПЕРШИЙ триває спецефір через військово-політичну ситуацію на Донбасі

На UA: ПЕРШИЙ триває спецефір через військово-політичну ситуацію на Донбасі

22 лютого 2022

У вівторок, 22 лютого, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ змінив сітку мовлення і працює в режимі марафону, в рамках якого висвітлюють останні новини, пов’язані з військово-політичною ескалацією з боку Кремля та реакцією на неї в Україні і світі..

Телеглядачі можуть стежити за подіями у реальному часі у випусках програм «Прозоро: про актуальне» з ведучим Анатолієм Єремою, «Прозоро: про головне» з ведучим Романом Суханом, «Полюси» з Оленою Ремовською та «Новини» з ведучим Денисом Зепсеном.

Читайте також: Як працювати журналістам в умовах бойових дій — зустріч-дискусія на Суспільному

В рамках телевізійного марафону висвітлюється тема визнання Москвою незалежності, створених нею квазіутворень на тимчасово окупованих територіях України – так званих «ЛНР» та «ДНР» та відкрите розташування там російського військового контингенту.

У фокусі уваги опиниться реакція на ескалацію в ОРДЛО української влади та міжнародної спільноти. Висвітлюється візит до України президента Естонії.

Однією з тем стане питання санкцій, які запроваджують, або готуються запровадити проти Російської федерації західні країни.

Крім того, заплановано висвітлення ситуації на лінії розмежування, де російські окупанти продовжують здійснювати обстріли позиції Збройних сил України.

В студії ведучі проєктів «Прозоро: про актуальне», «Прозоро: про головне», «Полюси» та «Новини» працюватимуть з експертами й народними депутатами України різних фракцій та урядовцями.

Залежно від розвитку військово-політичної ситуації навколо України, телеканал UA: ПЕРШИЙ надалі також може коригувати сітку мовлення, щоб тримати глядачів у курсі актуальних подій.

Дивіться новинний марафон 22 лютого на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, ютуб-каналі UA: ПЕРШИЙ та у мобільному застосунку suspilne.tv.

Одночасно інформаційний марафон транслюють усі регіональні телеканали Суспільного, Українське радіо, яке також щогодини повідомляє спецновини щодо поточної ситуації, та діджитал-платформи мовника — ютуб- та фейсбук-сторінки UA: ПЕРШИЙ, фейсбук-сторінка Суспільне Новини.

Читайте також: