:
На UA: ПЕРШИЙ виходять «портрети» спортсменів, які захищають Україну

На UA: ПЕРШИЙ виходять «портрети» спортсменів, які захищають Україну

25 березня 2022

З початку повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну українські спортсмени стали на захист батьківщини. Щодня під час прямоефірного марафону на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ виходять «портрети» спортсменів, які захищають Україну на різних фронтах. Це короткі історії українських спортсменів про те, як вони наближають Україну до перемоги у війні.

Читайте також: Суспільне Новини записало ексклюзивне інтерв’ю з Зеленським для європейських мовників

Глядачі вже можуть побачити історію володаря 8 титулів турнірів ATP, тенісиста Сергія Стаховського, який з перших днів війни боронить Україну у складі територіальної оборони. Напередодні війни Сергій офіційно завершив професійну кар’єру тенісиста й наразі захищає Україну зі зброєю в руках. Також серед героїв призерка чемпіонату світу та чемпіонка Європи-2019 з боротьби Оксана Лівач, чемпіон Паралімпійських Ігор-2016 з фехтування Андрій Демчук, бронзовий призер Олімпійських Ігор-2020 з карате Станіслав Горуна.

Також на UA: ПЕРШИЙ виходить ролик «Єднання» на підтримку України за участі спортсменів, які долучаються до боротьби проти агресора. Зокрема свою підтримку висловили борці греко-римського стилю, олімпійський чемпіон Жан Беленюк та олімпійський призер Парвіз Насібов, баскетболіст, дворазовий чемпіон НБА Станіслав Медведенко, артистичні плавчині, призерки Олімпіади Марина та Владислава Алексіїви, велогонник, бронзовий призер велогонки «Джіро Д’Італія» Ярослав Попович, хокеїст Артур Чолач.

За спортивними новинами слідкуйте у сюжетах на телеканалі UA: ПЕРШИЙ під час прямоефірного марафону, а також читайте на діджитал-платформі Суспільне Спорт.

Нагадаємо, Суспільне мовлення продовжує цілодобовий інформаційний марафон «Єдині новини #UAразом», що транслюється на телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Інформаційний марафон Суспільного продовжується одночасно на:

З 17 березня щобудня з 19:00 до 23:00 в ефірі усіх регіональних телеканалів Суспільного виходить міжрегіональний телемарафон «Суспільне. Спротив» — 4 години прямого ефіру, новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни.

Усі канали Суспільного радіо слухайте в мобільному застосунку suspilne.radio та на сайті ukr.radio. З 13 березня в мобільному застосунку «Дія» стала доступною функція «Дія Радіо». Відтепер можна безоплатно та цілодобово слухати ефір Українського Радіо у мобільних телефонах.

Читайте також: