:
Суспільне — співорганізатор благодійного концерту «Save Ukraine — #StopWar»

Суспільне — співорганізатор благодійного концерту «Save Ukraine — #StopWar»

26 березня 2022

У неділю, 27 березня, о 18:30 розпочнеться міжнародний благодійний концерт-марафон на підтримку України у світі «Save Ukraine — #StopWar», який покажуть суспільні телеканали UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА, усі 24 регіональні телеканали Суспільного та ютуб-канал UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: Як суспільні мовники Європи підтримують Україну через музику

Телемарафон, який відбудеться на базі польського телеканалу TVP з Варшави, покажуть телеканали у понад 20 країнах світу. У великих містах світу організовані фан-зони для перегляду концерту-марафону, зокрема у Берліні, Лондоні, Мілані, Варшаві, Празі, Братиславі, Торонто, Амстердамі, Малазі, Тель-Авіві, Відні, Стокгольмі та в багатьох інших містах.

Участь у концерті-марафоні візьмуть понад пів сотні запрошених гостей, серед яких такі всесвітньо відомі гурти, як «Fatboy Slim», «Imagine Dragons», «Nothing But Thieves», артисти Craig David, переможці «Євробачення» Salvador Sobral та Netta, а також українські виконавці — Jamala, «Океан Ельзи», «Go_A», «ДахаБраха», Руслана, MONATIK, «THE HARDKISS», Alyona Alyona та інші. Ведучі благодійного концерту-марафону — Тімур Мірошниченко та Маша Єфросиніна.

Суспільний мовник є одним зі співорганізаторів телемарафону «Save Ukraine — #StopWar», який реалізується 1+1 media, командою фестивалю «Atlas» та за підтримки національного мобільного оператора «Київстар», Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства закордонних справ, а також Міністерства соціальної політики.

Нагадаємо, Суспільне мовлення продовжує цілодобовий інформаційний марафон «Єдині новини #UAразом», що транслюється на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА.

Інформаційний марафон Суспільного продовжується одночасно на:

Усі канали Суспільного радіо слухайте в мобільному застосунку suspilne.radio та на сайті ukr.radio. З 13 березня в мобільному застосунку «Дія» стала доступною функція «Дія Радіо». Відтепер можна безоплатно та цілодобово слухати ефір Українського Радіо у мобільних телефонах.

Нагадаємо, з 17 березня щобудня з 19:00 до 23:00 в ефірі усіх регіональних телеканалів Суспільного виходить міжрегіональний телемарафон «Суспільне. Спротив» — 4 години прямого ефіру, новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни.

Читайте також: