:
Kalush Orchestra летять з Ізраїлю в Нідерланди, аби допомогти Україні

Kalush Orchestra летять з Ізраїлю в Нідерланди, аби допомогти Україні

07 квітня 2022

Гурт «Kalush Orchestra» після промоконцерту «Israel Calling 2022» в Тель-Авіві полетить у Нідерланди, щоб виступити у суботу, 9 квітня, у залі AFAS Live в Амстердамі в межах «Eurovision in Concert» до Пісенного конкурсу Євробачення-2022.

Перед концертом українські музиканти запланували кілька інтерв’ю з місцевими медіа.

Читайте також: Kalush Orchestra візьмуть участь у промоконцерті «Israel Calling 2022»

Під час суботнього концерту гурт «Kalush Orchestra» зустрінеться на сцені з представниками таких країн як Франція, Ірландія, Іспанія, Латвія, Швеція, Мальта, Болгарія, Бельгія, Польща, Словенія, Австрія, Німеччина, Хорватія, Литва, Фінляндія, Данія, Албанія, Вірменія, Нідерланди, Британія, Естонія, Норвегія, Ісландія, Чорногорія, Чехія, Румунія та Молдова. Усі вони боротимуться за перемогу на Євробаченні-2022 вже у травні й зустрінуться наступного разу в Турині (Італія).

Крім цьогорічних конкурсантів, на сцену шоу вийдуть представники Нідерландів та Швеції на Євробаченні 1975–2012 років.

Kalush Orchestra візьмуть участь у промоконцертах Євробачення. На всіх заходах гурт збиратиме кошти для допомоги Україні.

Суспільне мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника від України, а також забезпечує участь представника України у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2022 в Італії. Євробачення-2022 відбудеться в італійському місті Турин в арені Palaolimpico за участі 40 країн спочатку у півфіналах 10 і 12 травня, а потім у великому фіналі — 14 травня.

Читайте також: