:
Kalush Orchestra та Микола Чернотицький долучилися до акції підтримки мам

Kalush Orchestra та Микола Чернотицький долучилися до акції підтримки мам

17 травня 2022

17 травня Kalush Orchestra та голова правління Суспільного Микола Чернотицький після пресконференції у Львові з нагоди перемоги на Євробаченні-2022 та повернення української делегації з Турина долучилися до акції підтримки матерів.

Читайте також: Микола Чернотицький: Розпочинаємо консультації з ЄМС щодо проведення Євробачення-2023 в Україні

Після закінчення пресконференції учасники гурту «Kalush Orchestra», голова правління Суспільного Микола Чернотицький та голова української делегації на Євробаченні Оксана Скибінська вийшли із «Медіацентру Україна» та на символічному стенді навпроти залишили написи з іменами власних мам, таким чином долучившись до ініціативи #MomsOfUkraine. Взяти участь в акції можуть всі охочі львів’яни та гості міста.

«Під час війни саме “Stefania” стала уособленням українських матерів, чия любов додає нам хоробрості й сил боротись. Для українців мама — це про любов і чистоту, про рідну землю і рід, про нескінченність світу й невидимий зв’язок між нами. А ще — про живе втілення України. Мати — це святе, як і її ім’я», — говориться в описі ініціативи.

Додамо, під час пресконференції 17 травня у Львові голова правління Суспільного Мовлення Микола Чернотицький заявив, що Суспільне зробить усе можливе, аби пісенний конкурс Євробачення-2023 провели в Україні.

Голова української делегації на Євробаченні Оксана Скибінська передала Миколі Чернотицькому теку документів, з яких має розпочатися підготовка до проведення наступного Євробачення.

Читайте також: